Meta: Preveliki pritisak na Dvajtu

Nakon okončanja razočaravajuće sezone Los Anđeles Lejkersa, glavno pitanje koje očekuje "jezeraše" je da li će Dvajt Hauard ostati.

Izvor: AK

Utorak, 30.04.2013.

22:40

Default images

Najbolji centar lige 1. juna postaje slobodan agent, kada može da bira između petogodišnjeg ugovora sa LAL (118 mil. $) ili četvorogodišnjeg sa nekim drugim (87,7 mil.$).

Hauard se nije bio loš u svojoj prvoj sezoni u Stejpls centru (17.1p, 12.4sk, 2.45bl), ali je ipak nije doneo ono što se očekivalo. Meta Vorld Pis smatra da je bio pod prevelikim pritiskom.

"Dali smo mu preveliku odgovornost, stavili ga pod preveliki pritisak. Kobi, Pau i ja nismo bili dovoljno odgovorni. Trebalo je da budemo glasniji. Prezimam na sebe deo odgovornosti, a siguran sam da će i Kobe i Pau definitivno učiniti isto. Sledeće sezone ćemo sigurno pobediti. Moramo konstantno da budemo glas svlačionice", rekao je Vorld Pis.

Lejkersi su se jedva plasirali u plej-of gde su 'počišćeni' od San Antonio Spursa sa 4-0 u seriji. Doduše, igrali su bez Kobija Brajanta koji je pokidao Ahilovu tetivu krajem regularnog dela sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: