Vejd, Neš, Artest propuštaju meč 4

Majami Hit i Los Anđeles Lejkersi biće oslabljeni u četvrtim utakmicama prve runde plej-of serije NBA lige.

Izvor: AK

Nedelja, 28.04.2013.

15:58

Default images

Šampion će u meč kojim može da završi seriju protiv Milvoki Baksa verovatno biti bez kapitena Dvejna Vejda, koji ima problema sa kolenom.

Povredama već desetkovani Lejkeri će pokušati da opstanu u seriji sa San Antonio Sparsima bez dva ključna igrača, Stiva Neša i Meta Vorld Pisa.

Vejdu je nateklo koleno zbog čega je presedeo trening u subotu na Market univerzitetu, a trener Erik Spoelstra je rekao da će status beka biti poznat u nedelju popodne.

"Fleš" ima nekoliko modrica na kolenu više od mesec dana, a propustio je osam od deset mečeva u finišu sezone. Igrao je sva tri meča protiv Milvokija, ali sa mnogo problema u šutu.

U trećem meču u utorak promašio je 11 od 12 šuteva iz igre, i izgubio šest lopti. Vejd ima prosek od 13,7 poena uz 6,3 asistencije i šut iz igre 36,8 odsto.

Majmi vodi sa 3-0 u seriji protiv Baksa, i ima veliku šansu da u nedelju veče prvi put 'počiste' rivala u plej-ofu, otkako su LeBron Džejms, Kris Boš i Vejd saigrači.
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Što se tiče Lejkersa, koji gube 3-0 u seriji, biće im još teže u četvrtom meču. Neš je zbog zadnje lože propustio prvi meč u Stejpls centru koji su Lejkersi izgubili 29 poena razlike.

Pored njega povređeni su i Džodi Miks (zglob) i Stiv Blejk (loža), a njema će se na tribinama priključiti i Meta Vorld Pis koji je povredio koleno.

Zato će Dvajt Hauard i Pau Gasol morati uz pomoć Darijusa Morisa, Erla Klarka i Endrjua Gaudeloka morati da pronađu način da ostave Lejkerse u igri.

Lejkersima je dovoljno što su ostali bez Kobija Brajanta, povrede Neša i Vorld Pisa su ih samo dotukle.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: