Hauard: Mislio sam da je kraj

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Dvajt Hauard otkrio je da je pre osam meseci zbog teške povrede leđa razmišljao da završi karijeru.

Izvor:

Ponedeljak, 24.12.2012.

13:07

Default images

Hauard je u aprilu morao da ide na operaciju, jer su doktori ustanovili da mu je diskus hernija izazvala oštećenje nerava leve noge.

"Kada sam bio povrđen, oduzela mi se cela leva noga. Nekoliko dana razmišljao sam da je došao kraj, nervi su donekle bili oštećeni i bilo je potrebno vreme da se oporavim", rekao je Hauard.

On je dodao da u tom trenutku javnost nije bila upoznata sa težinom povrede zbog koje je propustio plej-of utakmice i nastup na Olimpijskim igrama u Londonu.

"Da sam nastavio da igram i operaciju odložio za kraj sezone, možda više ne bih bio u stanju da se vratim na teren. Nisam želeo da rizikujem karijeru zbog nekoliko plej-of utakmica. One su važne, ali je zdravlje najvažnije", poručio je Hauard.

Otkako je iz Orlanda trejdovan u Lejkerse, Hauard prosečno beleži 17.8 poena, 11.9 skokova i 2.6 blokade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: