Derek Fišer pojačava Dalas Mevse

Iskusni plejmejker Derek Fišer ipak će ponovo na parket, on će potpisati veteranski ugovor sa Dalas Meveriksima.

Izvor: AK

Četvrtak, 29.11.2012.

11:33

Default images

Fišer je tokom 16-godišnje NBA karijere igrao dva puta za Los Anđeles Lejkerse sa kojima je osvojio pet titula, a nastupao je još za Golden Stejt Voriorse, Juta Džez i kratko za Oklahoma Siti Tander.

Dalas se našao u problemima nakon što je u sredu igrao bez Darena Kolisona, koji je bio starter na 14 mečeva ove sezone, ali je u utorak povredio prst ruke protiv Filadelfije.

Meveriski su u četvrtak doživeli težak poraz od Čikago Bulsa sa 101:78, nakon čega je trener Rik Karlajl otkrio da će Fišer potpisati za tim.

Fišer će nastupom za Dalas postati peti igrač po broju nastupa u NBA ligi. Tokom karijere prosečno je beležio 8,6 poena uz 3,1 asistenciju i 2,1 skok.

Dalas još uvek čeka da se na teren vrati prva zvezda tim Dirk Novicki, koji se oporavlja od operacije desnog kolena, pa skor od 7-9 i nije toliko loš. Zbog dolaska Fišera, Mevsi će morati da raskinu ugovor sa jednim igračem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: