Wake up D-Rose!

Jedna od najvećih zvezda NBA lige, plejmejker Čikago Bulsa doživeo je prošle sezone tešku povredu kolena koja je pretila da mu ugrozi karijeru.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.10.2012.

15:04

Default images

MVP lige od pretprošle sezone ipak se oporavio i najavio povratak na parket u predstojećoj sezoni.

Kao jedan od najvećih aduta "Adidasa", nemačka kompanija je napravila reklamni spot kojim nastavlja da bodri svoju zvezdu, u njegovoj istrajnoj volji da se što pre vrati na teren.

U spotu "Wake up", na originalan način prikazan je period Derikovog oporavka, od trenutka povrede kada je vreme jednostavno stalo, zaprepašćenje njegovih fanova jer je iznenada prekinuta sezona njihovog omiljenog igrača, do trenutka kada se Derik svečano vraća na teren "Junajted centra" u Čikagu.

Ovaj spot je inspirisan intenzivnim i usredsređenim treninzima na kojima Derik dokazuje koliko je odlučan da se uskoro vrati igri koju voli. Sa spotom “Wake up” nastavlja se razgovor fanova na temu "The Return of D Rose" u okviru društvenih mreža "Facebook" i "Tweeter".

Rouzovom povratku raduju se ne samo navijači Bulsa, već svi ljubitelji NBA lige i košarke:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: