Rivers: Želim da igrači mrze Majami

Ostalo je još 40-ak dana do početka nove NBA sezone, leto iza nas je najavilo glavne konkurente za titulu, a najveća nepoznanica su Boston Seltiksi.

Izvor: AK

Sreda, 19.09.2012.

20:33

Default images

Bez previše rokada u rosteru (osim odlaska Reja Alena) znači da će osnova tima i dalje biti veterani Pol Pirs i Kevin Garnet, te Ražon Rondo.

I u tom sastavu Seltiksi bi trebalo da budu konkurentni na Istoku, gde je prvi favort Majami Hit, pa se trener Bostona Dok Rivers fokusiran upravo na njih. On ima specifičnu želju, kada je odnos igrač prema Hitu u pitanju.

"Iskreno, nije me briga za Lejkerse. Moja misao je samo jedna, mislim samo na Majami. Tokom godine dolazim do svojih igrača i pričam im samo o Majamiju, želim da im Majami uđe u glavu. Želim da ih mrze. Želim da ih razbiju na terenu. To je naš glavni plan ove sezone", istakao je Rivers.

Mržnja koju Rivers želi je opravnada, Majami je prethodne dve sezone zaustavljao Seltikse u plej-ofu. Prelazak Alena na Floridu još je više pojačao rivalitet. Pored njih konkurenti su još Oklahoma Siti Tander, i naravno LA Lejkersi sa Stivom Nešom i Dvajtom Hauardom pored Kobija Brajanta.

"Mislim da su Lejkersi bolji nego prošle sezone, ali ipak mislim da nisu mnogo bolji. Vidite, oni su menjali Bajnama, igrača koji nam je pravio probleme i koga nismo uspeli dobro da čuvamo, za Hauarda koji je vrhunski igrač, ali koga smo gotovo uvek uspeli limitirati. Najveća promena će biti napad zbog dolaska Stiva Neša. Čujem da će igrati Prinstonov napad koji zahteva protok lopte. Želim da vidim protok lopte kroz ruke Kobija Brajanta. Sve u svemu bit će zanimljivo, stvarno su dobri", skenirao je rivala Rivers.

Mesto Alena u startnoj postavi Seltiksa zauzeće Kortni Li, bar do povratka povređenog Ejvorija Bredilja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: