Verbalni rat Brajanta i Džeksona

LA Lejkersi doživeli su od Grizlijsa težak poraz (104:85), treći u poslednja četiri meča u “Stejpls centru”, a to je podiglu i tenzije u ekipi.

Izvor: AK

Ponedeljak, 03.01.2011.

18:40

Default images

Lejkersi su četiri puta poraženi u poslednjih šest mečeva, a u meču pritiv Grizlijsa Brajant je postigao 28 poena, od čega 17 u trećoj četvrtini.

Trener Lejkersa Fil Džekson njegov nastup nije vidio kao pozitivan pa je izjavio da je Brajant igrom jedan na jedan malo smanjio prednost Memfisa, ali da je "uništio meč" jer je saigrače pretvorio u posmatrače.

Brajnt je ovaj "napad" medijima objasnio kao dobar za tim, ali nije ostao dužan treneru.

“To je dobitna situacija za sve. Podiže tenziju kod nas, a vi prodajete novine”, rekao je Brajant ali i odgovorio Džeksonu prebacivši mu za dan odmora za Novu godinu.

"Imali smo slodoban dan koji je uništio tim, zato neću da kupim te Zen gluposti. Mislim da previše gledamo u budućnost, umesto da se koncentrišemo na utakmicu koju igramo. Kada si daleko od linije počinješ da preskačeš korake", izjavio je Brajant.

“Ja sam motivisan, ali mi se čini iz razgovora sa saigračima da je njima potrebno da pronađu bar mali izazov da bi svake večeri igrali dobro”, izjavio je prošlosezonski MVP finala.

Brajant se čak obratio i medijima da pomognu “jezerašima”.

“Da li nekim vašim pričama ili nečim drugim, morate pronaći nešto da ih malo pokrenete. To je vaša (mediji) uloga u ovome. Vi pišete priče koje podižu tenziju”, istakao je Brajant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: