Entoni (opet) na putu za Nju Džersi

Ekipe Denver Nagetsa i Nju Džersi Netsa ponovo pregovaraju o komplikovanoj razmeni igrača, u kojoj bi Karmelo Entoni završio u Netsima.

Izvor: B92, ESPN

Utorak, 21.12.2010.

13:15

Default images

Kako prenose američki mediji, u ovom “trejdu” jedini koji je “nedodirljiv” u ekipi Nju Džersija je centar Bruk Lopez.

Takođe, prema više izvora iz oba kluba, Entoni, koji je u nekoliko navrata naglasio da bi, ako odlazi otišao u Njujork Nikse, saglasan je sa ovom razmenom, pošto će Netsi navodno značajno pojačati tim u ovim razmenama.

Drugi uslov Entonija, koji će takođe biti ispunjen je “sign and trade” dogovor, na kome je insistirao Entoni, jer tako dobija godinu više u ugovoru, više novca, al ii sigurnost da ostaje u Njujorku u doglednoj budućnosti, što je očigledno važno za njegovu suprugu Lalu Vaskez,glumicu, koja je rodom iz Njujorka:

Kako sada izgleda ovaj “dil” rekao bih da će Netsi značajno podići kvalitet svog tima” rekao je jedan operativac tima sa istoka, koji je zahtevao anonimnost, dok je drugi dodao, da je ovaj dogovor, ako se realizuje, sličan “blokbasteru” koji su realizovali Orlando, Vašington i Finiks.

Ovaj trejd je pod “velom tajne”, ali je procurelo za sada da Netsi šalju u Denver, “rukija” Derika Fejvorsa, Troja Marfija i njegov veliki ugovor koji ističe, dva ili tri pika prve runde drafta , i tri miliona dolara. Netsi bi time dobili najmanje Entonija i Heringtona, ali se ne isključuje mogućnost da se u ovu komplikovanu kombinatoriku uključi još igrača,još jedan ili čak dva kluba…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: