Miličić: „Minesota je pravi tim”

Srpski košarkaš Darko Miličić izjavio je da bi njegov peti NBA tim, Minesota Timbervulvs, onaj pravi.

Izvor: B92

Nedelja, 18.07.2010.

23:04

Default images

Miličić je tokom prošle sezone već pakovao kofere za povratak u Evropu, ali je Minesota je rešila da preuzme njegov ugovor od nezainteresovanog Njujorka.

Priča je potom dobila potpuno drugačiji tok i završila se potpisivanjem novog četvorogodišnjeg ugovora sa ‘vukovima’, vrednog 20 miliona dolara.

Nisam očekivao ovakvu šansu. Treneru Rembisu se svidela moja igra i to mi je rekao. U početku nisam mogao da verujem da mi je dao takvu priliku. Sistem za visoke igrače u Minesoti je veoma jednostavan i hoću da budem deo toga”, rekao je Miličić.

Miličić je, takođe, je svestan koliko je propustio u prethodnim NBA godinama.

Do sada u karijeri nisam učinio ono što sam mogao. Ovog puta ću biti u dobrom stanju, i fizički i mentalno. Planiram da u naredne četiri godine napredujem koliko god budem mogao. Moram da iskoristim priliku koju sam dobio i da igram najbolje što mogu. Nema više šta da se kaže”, naglasio je Milićić..

Uoči početka NBA sezone, Miličića očekuje evropska turneja s Minesotom u Londonu i Parizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: