Kjuban: NBA da istraži Majami Hit

Najzanimljiviji vlasnik nekog NBA kluba Mark Kjuban izjavio je da NBA treba da istraži kako su trojica glavnih slobodnih agenata na kraju završila u Majamiju.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 12.07.2010.

08:59

Default images

Vlasnik Dalas Meveriksa okupio je grupu novinara na Letnjoj ligi NBA u Las Vegasu i saopštio im je da će tražiti da ligin Bord guvernera objasni čitavu situaciju.

Prema poslednjem pisanju Klivlend Plejn Dilera, Kjuban je izjavio da liga mora da razvije mnogo jasnija pravila o dovođenju igrača.

Vlasnici NBA timova imaće u ponedeljak sastanak u Las Vegasu. Majami Hit je objavio da je produžio saradnju sa Dvejnom Vejdom, a da će uz njega od naredne sezone igrati i LeBron Džejms, kao i dosadašnji centar Toronto Reptorsa Kris Boš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: