Buzer u Bulsima za 80 miliona

Reprezentativac SAD i doskorašnji centar Jute, Karlos Buzer, postigao je dogovor sa ekipom Čikaga.

Izvor: B92, ESPN

Četvrtak, 08.07.2010.

00:24

Default images

Prema pisanju američkih medija, Buzer prelazi u Bulse, a za petogodišnji ugovor zaradiće 80 miliona dolara.

Nakon Džonsona, Stodemajera, novih ugovora Pirsa i Novickog, i odluke Boša da pojača Majami, Buzer je još jedno veliko ime istorijskog prelaznog roka, koje se "sklanja" sa tržišta.

Tokom osmogodišnje karijere, Buzer ima prosek od 17 poena i 10 skokova, dok je prošle sezone za Jutu ubacivao 19.5 poena i 11 skokova.

Ostaje da se sačeka odluka LeBrona Džejmsa. Iako nakon odluke Boša, da se pridruži Vejdu u Majamiju, mnogi stručnjaci, novinari, pa i navijači smatraju da je ekipa "Hita" ponovo u igri za "kralja", ne odustaje ni Čikago. Buzer, kao nova akvizicija, razgovaraće u sredu uveče telefonom sa Džejmsom, kako bi još jednom pokušao da privoli prvu zvezdu lige da dodje u Bulse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: