Kevin Garnet: "Ključna utakmica"

Jedan od najboljih igrača Boston Seltiksa, Kevin Garnet sledeći meč finalne serije sa Los Anđeles Lejkersima najavljuje kao najteži u sezoni.

Izvor: AK

Utorak, 15.06.2010.

19:26

Default images

Seltiksi trenutno vode u seriji sa 3:2, treba im još jedna pobeda za 18. titulu, a šesti i eventualni sedmi meč igraju se u Kaliforniji.

"Biće to meč na sve ili ništa za oba tima. Očekujem najtežu utakmicu u sezoni, a nekima će to biti i meč karijere", istakao je 34. krilni centar koji je uz Pola Pirsa ključni igrač tima u plejofu ove sezone.

Garnet ističe da se finalna serija odvija baš onako kako je priželjkivao.

"Oba tima igraju fizički jako čvrstu košarku tokom cele serije. Svi idu najjače što mogu, niko ne traži izgovor", tvrdi Garnet koji tokom ove serije prosečno beleži 15 poena i 7.7 skokova.

Posle nešto slabijeg nastupa u prvom meču serije, KG je u nastavku bio lider tima u skokovima i drugi strelac posle Pirsa, te uzvratio kritičarima koji su istakli da je previše star za kvalitetne partije.

"Neki su na početku serije pomislili kako je ostario i kako nije više onaj od nekada, ali uhvatio je ritam i radio velike stvari za našu ekipu. On je igrač koji menja igru, to je radio celu sezonu, njegova energija je vrlo važna", nahvalio je svog saigrača Ražon Rondo, plej koji je obeležio ovu sezonu u Bostonu.

Šesti meč između Seltiksa i Lejkersa igra se u noći između utorka i srede u Los Anđelesu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: