Brajant propušta All Star u Dalasu?

Prva zvezda Los Anđeles Lejkersa Kobe Brajant, izjavio je u utorak da je njegov nastup na "All Star" utakmici u Dalasu pod velikim znakom pitanja.

Izvor: B92

Sreda, 10.02.2010.

01:44

Default images

Brajant je u subotu prekinuo niz od 235 uzastopnih utakmica, zbog problema sa povredom leve noge. Iako medicinski tim Lejkersa svakodnevno pokušava da osposobi najboljeg igrača tima, njega nije bilo u sastavu ni za utakmicu sa San Antoniom:

"Nikada nisam bio u ovakvoj situaciji. Trenutno, ne mogu da se oslonim na nogu, ne mogu da potrčim. Odgovor je jednostavan, ako se oporavim do nedelje, igraću...Međutim, nisam idiot. Neću glavom kroz zid i po svaku cenu. Ako mi lekari kažu da igranjem u Dalasu mogu da pogoršam povredu, onda me svakako nećete videti na terenu" rekao je Brajant.

Prvi strelac Lejkersa je povredu zadobio još 29.januara na utakmici sa Filadelfijom, kada je "izvrnuo" skočni zglob. Brajant je nastavio da igra i uz bolove u ostalim utakmicama na istočnoj obali. Međutim, na utakmici sa Šarlotom, povredu mu je pogoršao saigrač Lamar Odom, koji je pao preko njegovog stopala.

Narednu utakmicu Lejkersi igraju u sredu uveče protiv Jute.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: