Oružani obračun Vizardsa

Gilbert Arenas i Džavaris Kritenton, saigrači iz Vašington Vizardsa ušli su u sukob uperivši pištolje jedan u drugog.

Izvor: B92

Petak, 01.01.2010.

18:28

Default images

Samo dva dana pošto su Vizardsi priznali da je Arenas u svlačionici držao nenepunjene pištolje kako ne bi bili blizi njegove ćerke u kući, Arenas je došao u sukob sa saigračem, kako navode američki mediji, zbog kockarskih dugova. Sukob je izbio pošto je Arenas potegao pištolj na Kritentona koji je bio ljut zbog duga, ali koji je odgovorio istom merom, pištoljem.

„Ovo je presedan u istoriji sporta. Nikada nisam čuo da su igrači pretili jedan drugom pištoljima“, izjavio je Bili Hanter, izvršni direktor asocijacije NBA igrača.

Gilbert Arenas je u leto 2008. godine potpisao šestogodišnji ugovor vredan 111 miliona dolara iako su mu Vizardsi ponudili 124 miliona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: