Gasol produžuje ugovor sa LAL

Krilni centar Los Anđeles Lejkersa Pau Gasol prošao je u sredu medicinski pregled, i očekuje se da će u toku dana produžiti ugovor sa šampionima NBA.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 23.12.2009.

12:40

Default images

Kako prenosi Los Anđeles Tajms, u narednih nekoliko dana i klub će ozvaničiti novi ugovor sa jednom od zvezda tima, po kome se predviđa da Španac u Lejkersima ostane do 2014. godine. Navodi se da će "jezeraši" obnoviti ugovor i sa najvećom zvezdom NBA Kobijem Brajantom, pošto nameravaju da sačuvaju sve startere narednih godina.

Gasol je za španske medije potvrdio da su detalji ugovora već određeni, i da mu sada samo ostaje da ozvaniči svoj ostanak.

"U ponedeljak sam bio na medicinskom pregledu i sve je prošlo kako treba, sada samo moji agenti završavaju poslednje detalje. Pregovori su protekli u najboljem redu i veoma sam zadovoljan", rekao je Španac, koji bi do kraja NBA sezone trebalo da objavi da li će igrati za reprezentaciju na SP u Turskoj.

Dvadesetdevetogodišnji košarkaš, koji trenutno zarađuje 16,5 miliona dolara po sezoni, sledeće godine dobiće 17,8 dolara, dok se od novog ugovora očekuje da mu obezbedi ukupno 64,7 miliona tokom nove tri sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: