Adidas NBA turneja u 5 država

Pet velikih evropskih gradova biće tokom juna i jula domaćini adidas NBA 5 United Toura.

Izvor: B92

Petak, 19.06.2009.

14:50

Default images

Sportski događaj koji kombinuje basket turnir na otvorenom „5 na 5” i ostale košarkaške aktivnosti počinje u Atini 20. i 21. juna, zatim se seli u Madrid (27-28. jun), pa u Rim (4-5. jul), Istanbul (11-12. jul), a završnica turneje biće u Londonu 12. i 13. septembra.

Ovo će biti treća sezona košarkaškog događaja, koji promoviše timski igru, a ne individualne igrač i kombinuje takmičarski deo turnira sa sporednim basket aktivnostima koje su dostupne gledaocima, kako bi se podstakli košarkaški fanovi svih uzrasta i veština.

Ove godine adidas NBA 5 United Tour posetiće dve nove države – Grčku i Veliku Britaniju.

Turneja je otvorena za muške i ženske igrače, starije od 10 godina. Igrači svih nivoa košarkaškog umeća dobrodošli su da naprave i registruju timove od 5-7 igrača, koji će igrati minimum tri utakmice.

Na ovogodišnjem adidas NBA 5 United Tour, pored regularnog dela takmičenja, gledaoci će imati priliku da učestvuju i u raznovrsnim košarkaškim aktivnostima, uključijući šutiranje trojki i takmičenje u zakucavanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: