142 poena Finiks Sansa

Hornetsi i Bobketsi ostvarili su trijumfe, dok su Grizlisi poraženi u Portlandu. Partiju večeri imao je Amari Stodemajer koji je ubacio 42 poena Klipersima.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.02.2009.

09:53

Default images

Vladimir Radmanović je u pobedi Šarlota nad Indijanom učestvovao sa 15 poena, 4 skoka i po dve asistencije, krađe i blokade za 23. minuta. Peđa Stojaković je na meču na kome je Nju Orlins pobedio Orlando igrao 30 minuta zabeleživši 10 poena i tri skoka.

Memfis je izgubio duel od Blejzersa. Darko Miličić je za 14 minuta upisao osam poena i dva skoka, dok je Marko Jarić na parketu proveo četiri minuta.

Nju Orlins – Orlando 117:85
Nju Orlins Hornetsi dobili su još jedan benefit od svog Ol-star beka u duelu protiv Orlando Medžika, koji i dalje pokušava da se adaptira na neigranje svojih zvezda. Kris Pol je upisao 36 poena i 10 asistencija. Rašual Batler je ubacio 15, a Dejvid Vest 14 koševa za Hornetse koji su dobilii drugu uzastopnu utakmicu bez Tajsona Čenldera, čiji je prelazak u Oklahoma Siti stopiran zato što nije prošao medicinske testove. Zvezda Medžika Dvajt Hauard je upisao samo 12 poena, a u poslednje tri četvrtine nije dao nijedan koš. Rašard Luis je postigao 17 poena uz osam asistencija, dok je Džej Džej Redik učestvovao sa 14 poena u porazu Orlanda.

Majami – Minesota 104:111
Ol-star vikend je gotov, ali se na duelu Majamija i Minesote činilo da je takmičenje u brzom šutiranju trojki u toku. Timbervulvsi su na kraju uspeli da prekinu niz od pet vezanih poraza, pošto su u većem delu prve deonice imali problem da pogode koš. Seriju trojki u završnici otvorili su Rajan Gomes i Sebastijan Telfer. Nadovezali su se Dekvan Kuk, kao i Mario Čalmers. Potom su precizni bili Rendi Foj i opet Telfer, da bi Vejd potom ubacio svoju jedinu trojku na meču. Timbervulvsi su upisali prvu pobedu bez centra Ala Džefersona koji je povredio koleno početkom februara i pauziraće do kraja sezone. U ekipi Majamija Dvejn Vejd je postigao 37 poena uz 12 asistencija, ali to nije bilo dovoljno da njegova ekipa ostvari pobedu.

Portland – Memfis 94:90
Brendon Roj je navikao navijače da od njega mogu očekivati čuda u poslednjoj četvrtini. Tako je bilo i na duelu protiv Memfisa. Dvostruki Ol-star je ubacio sedam poena u poslednja četiri i po minuta, uključujući i dva slobodna bacanja tri sekunde pre kraja, kojima je osigurao pobedu Blejzersima. Memfis sada ima niz od tri poraza.

Šarlot – Indijana 103:94
Navijači Šarlota dočekali su na najbolji način Džeralda Valasa, a on im je odgovorio sjajnom partijom. U drugoj utakmici posle povratka iz povrede on je predvodio ekipu sa 25 poena, 10 skokova i sedam asistencija. Bobketsi su imali 2-5 bez Valasa, a na ovoj utakmici uspeo je da čak 17 puta šutira slobodna bacanja.

LA Klipers – Finiks 119:142
Bilo je drugo veče i drugo mesto, ali priča Finiksa i Klipersa je ostala ista. Amari Stodemajer je upisao 42 poena i 11 skokova, predvodivši Sanse do trijumfa u Stejpls Centru. Stiv Neš je imao 21 poen i 12 asistencija, dok je Šakil O’Nil učestvovao sa 16 poena i šest skokova. Pošto je preuzeo palicu od Terija Portera, novi trener Alvin Džentri je vratio stari stil igre u visokom tempu, koji je forsirao Majk D’Antoni. Al Tornton je zabeležio 33 poena, a ruki Erik Gordon 22 za Kliperse koji su se vratili na zemlju, pošto su pre Ol-star pauze dobili tri od četiri utakmice.

Ostali rezultati:
Toronto – Klivlend 76:93
Filadelfija – Denver 89:101
Milvoki – Čikago 104:113
Dalas – Nju Džersi 113:98
Sakramento – Atlanta 100:105
Golden Stejt – LA Lejkers 121:129

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: