Ričardson opet u sukobu sa zakonom

Košarkaš NBA ligaša Feniks Sansa Džejson Ričardson priveden je u policiju zbog prebrze vožnje.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 16.02.2009.

21:15

Default images

Igrač je vozio čak 90 kilometara brže od najviše dozvoljene brzine, a u kolima se pored košarkaša nalazio i njegov trogodišnji sin. Policija države Arizona Ričardsona je uhvatila u kako vozi brzinom od 150 kilometara na sat na putu na kome je dozvoljena brzina manja od 60 kilometara na sat. Njegov sin se u trenutku hapšenja nalazio na zadnjem sedištu automobila i nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

Ričardson je priznao da je prekršio saobraćajne propise, a posle nekoliko sati provedenih u policijskoj stanici pušten je na slobodu.

Bek Feniksa prethodno je, u decembru, uhvaćen kako vozi pod dejstvom alkohola. Košarkš je posle tog incidenta izjavio da je "napravio jednu glupu grešku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: