Entoni suspendovan na dve utakmice

Izvor: B92, Beta

Utorak, 24.06.2008.

12:32

Default images

NBA tim Denver Nagets kaznio je u utorak igrača Karmela Entonija sa dve utakmice suspenzije, jer je bio uhapšen u aprilu zbog vožnje u pijanom stanju. Entoni će propustiti prve dve utakmice na početku sledeće sezone. Saopštenje kluba je objavljeno dan pre žalbe koju će Entoni uložiti na sudu. Košarkaš Denvera je pozvan u olimpijski tim za Igre u Pekingu.

Potpredsednik Nagetsa Mark Vorkentin naveo je u saopštenju da će taj klub nastaviti da podržava Entonija u njegovim "pokušajima da ispuni visoka očekivanja" koja je sebi postavio.

Vorkentin je takođe rekao da Denver ozbiljno shvata vožnju u pijanom stanju i da će ovakve situacije rešavati interno, bez daljih komentara u javnosti.

Karmelo Antoni je uhapšen 14. aprila. Policija je tada saopštila da on nije vozio pravilnom putanjom i da svetla na njegovim kolima nisu bila upaljena. Kada je zaustavljen, Entoni je bio sâm u kolima.

Košarkaš Denvera je tri nedelje kasnije kažnjen zbog vožnje brzinom od 100 kilometara na sat u zoni ograničenoj na 73 kilometara na sat. Entoni je tada platio kaznu od 130 dolara.

Policija je tada sopštila da je košarkaš bio negativan na nekoliko testova. Posle hapšenja Entoni se izvinio timu i navijačima, i rekao je da je njegovo ponašanje "totalno neprihvatljivo".

Entoni je prošle sezone kažnjen zbog tuče na utakmici sa Njujork Niksima u Medison Skver Gardenu. Igrač Denvera je tada suspendovan sa 15 utakmica zbog udaranja košarkaša domaćih Mardija Kolinsa.

Entoni će drugi put igrati na Olimpijskim igrama. Za tim SAD igrao je 2004. godine na Igrama u Atini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: