Pirs optimista, Kobe se ne predaje

Izvor: B92

Utorak, 17.06.2008.

12:18

Default images

Košarkaši Bostona dočekuju večeras Los Anđeles Lejkerse u šestom meču velikog finala NBA plej-ofa. Posle dva trijumfa na domaćem terenu i brejka u Los Anđelesu, Seltiksi vode sa 3:2 u pobedama, a večeras će imati priliku da reše seriju u svoju korist i osvoje 17. šampionsku titulu i prvu u poslednje 22 godine.

Šampioni 'Istoka' u nedelju nisu iskoristili prvu šansu za titulu, posle poraza u 'Stejpls centru', sa 103:98, ali su i dalje u velikoj prednosti s obzirom da se preostala dva meča igraju u Bostonu.

"Imamo utakmicu prednosti i dve utakmice kod kuće, tako da je jasno da smo u prednosti. Smatram da imamo bolji tim", rekao je kapiten Seltiksa Pol Pirs.

Sa druge strane, zvezda Lejkersa Kobe Brajant se ne predaje.

"Da su nam na početku sezone ponudili da igramo dve utakmice za titulu, gde god se one igrale, odmah bi prihvatili. Ovo je velika za nas velika prilika", rekao je Brajant.

Boston će u meču broj 6 verovatno ponovo biti bez centra Kenrika Perkinsa, koji se oporavlja od povrede ramena, ali je odluka o njegovom nastupu ostavljena za poslednji trenutak.

Šesta utakmica velikog finala počinje u 2.30 posle ponoći. Eventualni sedmi meč igrao bi se u noći između četvrtka i petka, takođe u Bostonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: