Klivlend poveo sa 3:1

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 27.04.2008.

22:48

Default images

Košarkaši Klivlend Kavalirsa pobedili su na gostovanju Vašington Vizardse sa 100:97 i poveli sa 3:1 u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije NBA lige. Junak večeri bio je Dilonte Vest, koji je 5,4 sekunde pre kraja utakmice pogodio "trojku" i doneo trijumf jednoj od najboljih ekipa u NBA ligi. Vest je meč završio sa 21 poenom i pet asistencija. Aleksandar Pavlović nije igrao zbog povrede.

Titula najboljeg strelca na meču ponovo je pripala Lebronu Džejmsu, koji je postigao 34 poena i zabeležio 12 skokova i sedam asistencija.

Značajan doprinos trijumfu Klivlenda dao je i centar Ben Valas, koji se nije upisao u strelce, ali je zabeležio čak 14 skokova. Srpski internacionalac Aleksandar Pavlović ni ovoga puta nije igrao zbog povrede.

Najbolji u timu Vašingtona bio je Entoan Džejmison sa 23 poena i 19 skokova, dok je Keron Batler ubacio 16 poena.

Plasman u polufinale Istočne konferencije obezbediće ekipa koja ostvari četiri pobede. Sledeća utakmica igra se u noći između srede i četvrtka u Klivlendu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: