Đinobili sam pobedio T-vulvse

Izvor: B92

Petak, 22.02.2008.

09:35

Default images

U četvrtak uveče odigrana su tri meča u NBA ligi. Od igrača iz Srbije, na parketu je bio samo Marko Jarić, čija Minesota je poražena u finišu meča u "Target centru" od San Antonija 100:99. Meč je protekao u znaku "Manu" Đinobilija, koji ne samo što je postigao pobedonosni koš 6 sekundi pre kraja, već je vodio igru Spursa i utakmicu završio sa 44 poena.

Reprezentativac Argentine igra u sjajnoj formi, a prosek u poslednje četiri utakmice mu je 35,8 poena po meču. U drugoj četvrtini postigao je 19 poena, od čega šest uzastopnih trojki, a utakmicu je završio sa šutom za tri 7/9. Jarić je meč okončao sa 5 poena u Timbervulvsima, koji trenutno imaju 11 pobeda i 42 poraza. Prema očekivanju, najbolji je bio Džeferson, sa 28 poena.

I od T-vulvsa ima gorih. To je Majami, koji je izgubio od Hjustona 100:112 (Vejd 33 poena i 11 asistencija – Mekgrejdi 23 poena). Ekipa Peta Rajlija ima samo 9 pobeda, uz 43 poraza. Hjuston je sada sedma ekipa na Zapadu, a ovo mu je najduža serija pobeda još od pobedničke sezone 1993/94, kada su pobedili 15 puta uzastopno.

Majami je trenutno najlošiji tim lige, a ovo mu je bio 25. poraz u poslednjih 26 utakmica.

U derbiju severozapadne obale (koji to trenutno i nije zbog slabe ekipe Sijetla), Portland je pobedio Sonikse sa 92:88. Roj je bio najbolji, sa 19 poena i 14 skokova, dok je Votson u ekipi Sijetla ubacio 15 poena.

Više od utakmica pažnju navijača privukao je poslednji rok za razmenu igrača koji je istekao u četvrtak u 21čas po srednjoevropskom vremenu. Najveći trejd obavili su Klivlend, Čikago i Sijetl. U razmenu je uključeno čak 11 igrača. Ben Valas je u Kavalirsima, Leri Hjuz i Dru Guden u Bulsima...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: