Majami po starom, loš start C.Web-a

Izvor: B92

Petak, 08.02.2008.

10:33

Default images

U noći između četvrtka i petka odigrana su tri meča u NBA ligi. I dok je celokupna pažnja NBA bila usmerena ka lekarskim pregledima i predstavljanju "Šeka" u Finiksu, njegov sada bivši klub, osakaćen i neigranjem Meriona i Benksa, nastavio je po starom. Majami je trenutno samo olupina od tima koji je pre dve sezone osvojio titulu. Iz tog razloga Filadelfija je lako pobedila sa 101:84 i zabeležila i 20. pobedu u sezoni, a timu sa Floride nanela 39. poraz uz samo 9 pobeda.

"Više ni ne gledam tabelu, znam gde smo.." rekao je posle meča isfrustrirani Dvejn Vejd, budući temelj novog tima koji tek treba da se izgradi.

Majami je u neverovatnom tunelu iz koga nema izlaza. Ekipa Peta Rajlija izgubila je 21. utakmicu u poslednja 22 duela. Filadelfiju su do pobede predvodila dva Andrea: Iguodala je postigao 25, a Andre Miler 21 poen. Majami je kao olakšavajuću okolnost za ovaj poraz imao činjenicu da osim Benksa i Meriona (debituju u nedelju) nije imao ni Udonisa Haslema koji je povređen.

Klivlend je dobio tokom sezone nekoliko mečeva "simultankama" Lebrona Džejmsa (vrhunac je svakako bio obračun sa Brajantom u Stejpls centru), ali nekada ni "Kralj" ne može sam...

Iako je ubacio čak 32 poena, nije bilo pomoći saigrača u meču sa Hjustonom (nije igrao Guden zbog povrede).

Rupu u reketu odsustvom Gudena (Ilgauskas slabo odigrao) iskoristio je Jao i sa 22 poena i 12 skokova doneo Roketsima pobedu 92:77.

U poslednjem meču Čikago je upropastio lepo veče navijačima Voriorsa koji su dočekali povratak Krisa Vebera. "Partibrejker" je bio Kris Duon koji je ubacio 34 poena uz 9 asistencija i bio prva figura u vrednoj pobedi Bulsa od 114:108. Veber je postigao 4 poena za 12 minuta, a najboli je bio Monta Elis sa 25.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: