Rajli još tri godine na klupi Hita

Izvor: B92

Utorak, 14.08.2007.

11:15

Default images

Jedan od najboljih trenera NBA lige svih vremena Pet Rajli saopštio je da će ostati na klupi Majamija i naredne tri sezone do kraja ugovora. Najelegantniji trener lige 62-godišnji Rajli, dugo je posle završetka sezone i "metle" Čikaga bio u nedoumici da li da nastavi posao trenera u timu sa kojim je prošle sezone osvojio titulu.

Do 2010.godine ugovor ističe i Šekilu O Nilu, dok Dvejn Vejd ima opciju da po završetku naredne sezone promeni klub.

Rajli je rekao da veruje da klub u naredne tri sezone može da nastavi istim kursom, a to je borba za titulu, kao i da će posle toga izvesno doći do promene strategije:

"Odluku sam doneo u konsultacijama sa porodicom. Ovo je posao koji volim i koji znam da radim. Pokušaću da vodim tim tri godine, osim ako neko drugi ne bude donosio odluke umesto mene" , rekao je Rajli koji je do sada osvojio pet titula, četiri sa legendarnom generacijom Lejkersa i jednu sa Majamijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: