I Alan Hjuston bi ponovo na teren

Izvor: Željko Èaèija

Četvrtak, 09.08.2007.

21:38

Default images

Pored mogućeg povratka Redžija Milera i Alan Hjuston razmišlja o tome da se reaktivira. Jedan od najboljih šutera u poslednjih 15 godina kaže da postoji puno prepreka. "To bih jako voleo, ali predstoji tu mnogo priprema, dugo sam van forme“ rekao je Hjuston.

Hjuston, (36), bio je primoran da ode u ’invalidsku’ penziju 2005. godine zbog problema sa artritisom u levom kolenu. U dve poslednje sezone svoje karijere odigrao je samo 70 mečeva. U sezoni 2002-03, koju je odigrao celu predvodio je Njujork do desetog mesta u ligi sa rekordom karijere od 22,5 poena po meču.

Prošle sezone Hjuston je radio kao stručni konsultant na američkoj TV stanici ESPN kaže da je radio mesec dana i da mu je koleno „u odličnom stanju“.

Igrač koji je u karijeri imao prosek od 17.3 poena, dva puta učestvovao na ’Ol Staru’ i osvojio zlatnu olimpijsku medalju 2000. godine, odigrao je nekoliko utakmica u Letnjoj ligi za Njujork Nikse i ostavio dobar utisak.

"Voleo bih da budem podrška nekim mlađim igračima, novim zvezdama,“ rekao je Hjuston za ESPN, „Mogu da pomognem iskustvom i stabilnošću saigračima. Ne verujem da ću postizati onoliko poena kao pre nego što sam se povukao, ali neću ni da budem dekor.“

Hjuston je najavio mogućnost da se vrati na teren, a gazda Njujork Niksa Džejms Dolan m uje dozvolio da trenira u svim objektima koji pripadaju tom klubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: