Boston želi i "penzionera" R.MIlera

Izvor: VI

Četvrtak, 09.08.2007.

10:28

Default images

Čelnici Boston Seltiksa razgovarali su u sredu sa legendarnim košarkašem Indijana Pejsersa Redžijem Milerom, oko njegovog izlaska iz penzije i nastavka sa aktivnim bavljenjem košarkom. Posle angažovanja Alena i Garneta i njihovih astronomskih ugovora, klupa Seltiksa je izuzetno tanka, a prostora za prevelike izdatke nema.

U utorak je angažovan centar Skot Polard, a prema prvim najavama iz Bostona, od Redžija Milera neće biti ništa:

"Uvek sam polaskan kada neko spomene moje ime kao pomoć NBA timu, u ovim godinama. Razgovorao sam sa predstavnicima Seltiksa, ali moja namera je da nastavim kao saradnik televizijske kuće TNT-a" rekao je Miler.

O mogućnosti da Miler ponovo obuče dres i udje u trku za NBA titulom koja mu nedostaje u prebogatoj karijeri, izvestio je "ESPN" u sredu uveče. Redži Miler će narednog meseca napuniti 42 godine, a za Indijanu je nastupao punih 18 sezona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: