Garnet na korak od Seltiksa

Izvor: VI

Utorak, 31.07.2007.

09:19

Default images

Prva zvezda Minesota Timbervulvsa i jedan od najboljih igrača lige, Kevin Garnet prelazi u ekipu Boston Seltiksa u velikom trejdu, izjavio je jedan od zvaničnika lige, koji je zahtevao anonimnost, jer dogovor nije finaliziran. Prema tom izvoru, u zamenu za Garneta, u Timbervulvse prelaze čak 4 igrača: centar Tio Retlif, Džerald Grin,Sebastian Telfer i Al Džeferson, a u kombinaciji je i najmanje jedan draft pik.

Timovi još uivek preciziraju detalje ugovora, moguće je čak i da u ovom paketu igrača za Minesotu bude nekih izmena, ali će glavna zvezda ovog "trejda" Kevin Garnet - definitivno u Seltikse.

31-godišnji KG, proveo je svih 12 sezona u NBA kao igrač Minesote. O njegovom odlasku iz kluba čiji je zaštitni znak postao, počelo je da se "šuška" još prošle sezone.

Tokom ovog leta, za Garneta su bili zainteresovani brojni klubovi (najpre Finiks Sansi), ali je Boston, čini se, najviše želeo Garneta koji donosi Seltiksima znatno veće šanse da se plasiraju u plej of.

Pored KG-a, u Bostonu će biti još dva All star igrača, Rej Alen je tokom leta stigao u Masačusets, ne treba zaboraviti ni Pola Pirsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: