Razbojnici opljačkali Edija Karija

Izvor: Željko Èaèija

Ponedeljak, 30.07.2007.

21:47

Default images

U samo nekoliko nedelja napadnut je i opljačkan još jedan NBA igrač. Prvo se to desilo Entoanu Vokeru iz Majamija, a sada je žrtva napadača bio centar Njujorka Edi Kari. Njega su u predgrađu Čikaga, odakle Kari potiče, napala tri lica koja su pod pretnjom oružjem vezali Karija i članove njegove porodice lepljivom trakom.

Presrećni smo što su Edi i njegova porodica dobro. Rekao nam je da je za njega to bilo traumatično iskustvo. Sad je na vlastima da reše tu situaciju”, piše u saopštenju Njujork Niksa.

Zamenik šefa policije Džon Meden smatra da je napad prethodno isplaniran. U incidentu niko nije stradao, pljačkaši su odneli novac i nakit. Vredost ukaradenog nakita nije poznata, a lopovi su bogatiji za 10000 dolara u kešu.

Sličan incidet se dogodio, takođe, u Čikagu 9. jula kada je napadnut igrač Majamija Entoan Voker. Otet mu je auto, kao i novac i nakit iz kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: