Frensis se vratio u Hjuston

Izvor: VI

Petak, 20.07.2007.

10:22

Default images

Bek Portlanda Stiv Frensis vratio se u Hjuston Rokitse, sa kojima je potpisao jednogodišnji ugovor, Frensis je svoje ime u NBA izgradio upravo u Hjustonu, iz koga je trejdovan 2004.godine u Orlandu u "blokbasteru" u kojem je Trejsi Makgrejdi stigao u Teksas.

Od tog trenutka iako sa ogromnim ugovorom, Frensis nije uspeo da odigra nijednu sezonu na nivou na kojem je igrao upravo u dresu Hjustona. 

Od Orlanda, preko Njujorka (kasnije samo prosleđen  trejdom tokom drafta u Portland) , nekadašnji reprezentativac SAD doneo je navijačima tih klubova samo velika očekivanja, ali i slabe partije.

Trejlblejzersi su otkupili preostale godine njegovog ugovor za 30 miliona dolara, čime se stvorila mogućnost da Frensis sam potraži i bira novi klub.

Za 30-godišnjeg Frensisa (tokom karijere prosečno ubacuje oko 19 poena) bili su zainteresovani Majami, LA Klipersi i Dalas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: