NBA kaznio Artesta i Džeksona

Izvor: Ilija Kovaèiæ

Nedelja, 15.07.2007.

09:54

Default images

NBA je kaznio Stivena Džeksona i Rona Artesta sa po sedam mečeva zabrane nastupa zbog neprimerenog ponašanja van terena. Zabrinuti za imidž lige, čelnici su odlučili da ovu odluku saopšte sada, a ne da čekaju oktobar i otvaranje trening kampova. "Prihvatam kaznu i verujem da je fer. Jedva čekam da je odradim u novembru. Još jednom želim da se izvinim saigračima, navijačima, našim vlasnicima i NBA zbog svih negativnosti koje sam prouzrokovao", rekao je Džekson.

Džekson je kažnjen zato što je osuđen za korišćenje vatrenog oružja ispred jednog striptiz kluba u Indijanapolisu. On je zbog priznanja oslobođen jednogodišnje kazne zatvora.

Džekson i Artest su bili glavni protagonisti velike tuče u Oburn Hils Palasu u novembru 2004. godine sa navijačima.

Takođe poznat po vreloj naravi, Artest je u maju osuđen zbog prebijanja svoje supruge. On je marta ove godine ošamario svoju suprugu tokom svađe u trenutku kada je njihova trogodišnja ćerka bila u kući. Zbog toga Artest je osuđen na 100 sati rada u zajednici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: