KG u Finiksu, Amare u Atlanti?

Izvor: B92

Sreda, 27.06.2007.

21:29

Default images

Prva zvezda Minesota Timbervulvza Kevin Garnet nalazi se na korak od prelaska u ekipu Finiksa u trejdu tri tima koji mnogi američki mediji ne zovu samo "blokbasterom" već "monumentalnom" razmenom u kojoj gradove menjaju dva velika igrača.

Prema "dilu" koji je na pragu realizacije, Amare Stodemajer prelazi u Atlantu, Timbervulvzi dobijaju Pačuliju i Entonija Džonsona uz dva visoka pika sa ovogodišnjeg drafta (koja daje Atlanta).

Vlasnik kluba iz Mineapolisa Glen Tejlor već je dao dozvolu operativcima kluba da realizuju trejd koji ostavlja Timbervulvze bez prve zvezde, ali daje mnogobrojne opcije klubu u budućnosti.

Atlanta je dobila zvezdu sa kojom fanovi u ligi i gradu mogu da se identifikuju, a organizacija se rešila glavobolje pošto je nastao veliki sukob dve struje oko glavnog pitanja – koga uzeti sa pozicije broj 3 na draftu? Treneri i operativci su želeli Ala Horforda sa Floride, ali je grupa koja trenutno poseduje klub " Atlanta Spirit "( i ima velike interese i poslove u Kini) želela Kineza Yi Jianliana.

Ovaj veliki posao, jedan od najvećih u poslednjih nekoliko godina trenutno zavisi od GM-a Atlante Bilija Najta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: