Hil napustio Orlando

Izvor: MR

Četvrtak, 24.05.2007.

11:56

Default images

Dosadašnji trener NBA ligaša Orlando Medžika Brajan Hil napustio je klub sa Floride. Orlando je nedavno eliminisan u prvoj rundi plej-ofa, nakon četiri ubedljiva poraza od Detroita, dok su u ligaškom delu takmičenja drugu sezonu zaredom završili sa negativnim učinkom. Lokalni mediji navode da je Hil izazvao nezadovoljstvo navijača, time što nije dao veću minutažu rukiju Džej Džej Rediku i Darku Miličiću, a okrivljen je i za loš činak Ol-star igrača Dvajta Hauarda.

Hil je 2005. godine preuzeo Orlando i to po drugi put, ali nije uspeo da ponovi uspeh iz sredine devedesetih, kada je pod njegovim vođstvom Orlando bio jedan od najuspešnijih timova u ligi.

Plasman u veliko finale NBA plej-ofa, 1995. godine, sa O'Nilom i Hardavejom u ekipi, sada izgleda kao daleka prošlost.

Rukovodstvo Orlanda saopštilo je da je Hil napustio klub, ali nije precizirano da li je dobio otkaz ili je podneo ostavku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: