Garbahosa završio sezonu

Izvor: Ilija Kovaèiæ

Utorak, 27.03.2007.

18:33

Default images

Španac Horhe Garbahosa, novi je evropski igrač na listi povređenih Toronto Reptorsa. On je povredio levi zglob na utakmici protiv Bostona i najverovatnije propustiće ostatak NBA sezone.

Krilni-centar je neugodno doskočio posle pokušaja da spreči zakucavanje Ala Džefersona. Njega su izneli na nosilima i odneli ga u baptističku bolnicu Nju Ingland.

"Potrebno je da se operišem, što pre to bolje. Verovatno ću se operisati u Torontu i sigurno je da ću propustiti ostatak sezone", rekao je Garbahosa.

U postavi Toronta već nema Italijana Andree Barnjanija zbog povrede, koji će sigurno biti odsutan još najmanje mesec dana.

"Čini se da od prošle nedelje padamo kao mušice. Imamo mnogo povređenih momaka. To je deo igre i moramo da završimo sezonu snažno. Posle ovakvih povreda, ostatak igrača mora da pruži više od maksimuma", kaže Moris Piterson.

Reptorsi jure prvu titulu prvaka divizije u istoriji kluba i imaju prednost u odnosu na Nju Džersi.

29-godišnji Garbahosa je prošlog petka ubacio Denveru 22 poena, a pre nego što se povredio protiv Bostona je zabeležio pet poena.

"Moj cilj je da se vratim za EvroBasket u Madridu. Ipak dok mi ne otvore zglob neću znati ništa", rekao je Gargahosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: