Brajantu jedan meč suspenzije

Izvor: B92

Četvrtak, 08.03.2007.

12:58

Default images

Košarkaš LA Lejkersa Kobe Brajant biće suspendovan jednom utakmicom neigranja pošto je udario igrača Minesote Marka Jarića u lice i to mu je bio drugi identičan incident u periodu od mesec dana. Ukoliko se sličan incident ponovi, kazna će biti ozbiljnija.

„Razmišljali smo da ga suspendujemo za više utakmica“, izjavio je izvršni potpredsednik NBA Stu Džekson. „Svakako, ukoliko se ovo ponovi, kazna će biti duža“.

Incident se dogodio 58 sekundi pre kraja poslednje četvrtine utakmice između Lejkersa i Minesote koju su Timbervulvsi dobili posle dva produžetka sa 117-107, kada je Brajant udario Jarića koji ga je čuvao.

Brajant je imao sličan ispad krajem januara kada je udario Manu Đinobilija. Tada je Džekson suspendovao Brajanta koji je propustio utakmicu sa Njujorkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: