Jarić u Pistonsima?

Izvor: Ilija Kovaèiæ

Ponedeljak, 15.01.2007.

20:01

Default images

Reprezentativac naše zemlje Marko Jarić zatražio je od vlasnika Minesote Timbervulvz Glena Tejlora da ga trejduje i posle samo 24 časa pojavila se mogućnost da nova destinacija našeg plejmejkera bude Detroit, kao zamena za jednog od visokih igrača Pistonsa Nazija Mohameda, Antonija MekDajsa ili Dejla Dejvisa.

"Ne krijem da sam se sastao sa Glenom, a ono o čemu smo pričali treba da ostane među nama. Mi pobeđujemo i ono što najmanje želimo, jeste da se takve stvari u ovom trenutku prepričavaju", rekao je Jarić.

Čitav posao ima velike veze sa povratkom Krisa Vebera u Mičigen, za koga se otvara jedno mesto pod koševima.

Prema pravilniku lige, trejd "jedan za jedan" bi mogao da se obavi između Jarića i Mohameda ili MekDajsa jer imaju približna primanja, dok Dejvis zarađuje mnogo manje

28-godišnji Jarić nije zadovoljan od prelaska u Minesotu. Ove sezone on u igru dolazi sa klupe, na parketu provodi 21 minut, a u većini slučajeva čuva protivnička niska krila ili bekove šutere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: