Veber napustio "Sikserse"

Izvor: B92

Četvrtak, 11.01.2007.

15:44

Default images

Posle Alena Ajversona, ekipa Filadlelfije rastala se i sa drugim "superstarom" u timu Krisom Veberom.

Siksersi su postigli dogovor sa krilnim centrom svog tima oko otkupa preostalih 18 meseci ugovora.

To znači da će 48 sati po završetku "papirologije" Veber moći da potpiše ugovor sa bilo kojim timom u NBA jer je dokumentacija oko otkupa preostalog dela ugovora već u kancelariji NBA.

C-web je u poslednje dve sezone trebalo da zaradi 21+22 miliona dolara, a u "Fili" je stigao u "blokbasteru" u poslednjim minutima prelaznog roka u februaru 2005.

Iako je imao pristojnu statistiku ( 11 poenha i 8 skokova na 18 utakmica), javna je tajna da je Veber bi frustriran svojom limitiranom rolom u ekipi Filadelfije i da je tiho odbijao da bude deo novog tima koji je u izgradnji.

U poslednjih 14 utakmica Veber je igrao samo na 3 uz obrazloženje da ima problema sa člankom, ali su mnogi znali da C-web ne želi da igra u timu koji je na poslednjem mestu u "Atlantiku".

Tokom karijere Veber je prosečno ubacivao 22 poena uz 10 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: