Entoni Parker u Reptorsima

Izvor: Ilija Kovaèiæ

Četvrtak, 13.07.2006.

20:40

Default images

Prošle jeseni Entoni Parker je pogodio pobednički koš u Er Kanada Centru. Sada će navijači Toronto Reptorsa navijati za njega. Jedini kanadski tim u NBA saopštio je da je potpisao višegodišnji ugovor sa dvostrukim MVP-jem Evrolige.

Parker je prošlog oktobra doneo pobedu Makabiju iz Tel Aviva sa 105:103 u prijateljskoj pripremnoj utakmici u Torontu protiv Reptorsa. On je u prethodne dve sezone u Evroligi u proseku beležio 24 poena, 7 skokova i 4 krađe.

31-godišnji Parker proveo je tri sezone u Filadelfiji 76ers i Orlando Medžiku pre nego što je potpisao ugovor sa Makabijem 2000. godine. Timu iz Tel Aviva je doneo pet titula prvaka države, pet nacionalnih kupova, tri Evrolige i jednu Suproligu. On je takođe sezonu 2002/03 proveo u Virtusu i Rima.

"Entoni je igrač visoke klase i iskustva i kroz nekoliko sezona provedenih u Izraelu, potvrdio je da mu je mesto u NBA. Njegov dolazak doneće nam veliki broj poena na bekovskim pozicijama, a njegovo prisustvo trebalo bi da pomogne mladim igračima", rekao je predsednik Reptorsa Brajan Kolanđelo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: