LeBron ostaje u Klivlendu do 2011.

Izvor: B92

Nedelja, 09.07.2006.

02:21

Default images

Prva zvezda Klivlenda LeBron Džejms pristao je u subotu da potpiše novi petogodišnji ugovor sa Kavalirsima za maksimalnih 80 miliona dolara.

Tako je prekinuta igra nerava za navijače Klivlenda koji su 7 dana od otvaranja tržišta čekali «da» njihovog superstara.

Džejms će tako do 2011.godine (kada će imati 27 godina) igrati za klub koji je svojim dolaskom preokrenuo iz gubitnika u tim koji se rado gleda u dvoranama širom SAD i koji je sve bliži krajnjem cilju, a to je osvajanje titule NBA (ove sezone ispali u polufinalu sa 4:3 od Detroita).

Džejms je tako postao pretposlednja slagalica u timu koji je praktično sastavljan prošle godine uz njegove želje (lično insistirao da se produži ugovor sa Ilgauskasom).

Očekuje se da će Džejms u sredu potpisati novi ugovor, a već 19jula očekuju ga obaveze u kampu ekipe SAD.

Le Bron je u prošloj sezoni imao briljantnu statistiku: 31 poen, 7 skokova i 6 asistencija čime se pridružio klubu u kome se nalaze odabrani:Robertson,Vest i Džordan...

Podsetimo, prošle godine višegodišnje ugovore potpisali su Leri Hjuz,Zidrunas Ilgauskas,Donijel Maršal i Dejmon Džons, u medjuvremenu je angažovan i Flip Marej, a prvi prioritet GM-a Denija Ferija je slobodni agent Dru Guden.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: