Garnet loptom pogodio navijača

Ilija KovačićIzvor: B92, zvanicni sajt SAD
Podeli

Krilni košarkaš Minesote Kevin Garnet isključen je u trećoj četvrtini utakmice koju su njegovi Timbervulvsi dobili protiv Memfis, zbog toga što je bacio loptu u publiku i slučajno pogodio jednog navijača. Garnet je reagovao frustrirajuće, zato što su mu sudije svirale faul u napadu.

“Samo sam bacio loptu. Nisam ni gledao gde, jednostavno sam bio vrlo besan”, rekao je Garnet ispred svlačionice pre nego što je napustio arenu.

Medicinsko osoblje pregledalo je navijača, koji je odvežen na kolicima, da bi se kasnije vratio u halu u pratnji svoje porodice. On nije želeo da daje izjave za novine. Njegovo zdravstveno stanje nije poznato, iako je izgledalo da nije povređen.

Pri vođstvu Minesote 64:61 u petom minutu treće denonice, Garnetu je sviran faul posle prodora po osnovnoj liniji pored Šejna Batijea. Devetostruki Ol-star je potom lagano bacio loptu u publiku i pogodio navijača.

Garnet kaže da nije nameravao da baci loptu u publiku, jednostavno je želeo da sudije sviraju nepotrebno oduživanje.

“Ni po koju cenu nisam imao nameru da pogodim navijača”, rekao je Garnet.

Sudija Bob Dilejni je svirao Garnetu tehničku zbog bacanja lopte, a automatski je zaradio isključenje, pošto je lopta pogodila navijača. Garnet je posle pripao navijaču da bi se izvinio. Televizijske kamere pokazale su mladu devojku koja sedi pored čoveka u suzama.

“Bilo je zaista slučajno i on se duboko izvinjava zbog toga. Znam da je Kevinu zaista krivo zbog svega što se dogodilo”, izjavio je trener Vulvza Dvejn Kejsi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 11 idi na stranu