Garnet loptom pogodio navijača

Izvor: Ilija Kovaèiæ

Ponedeljak, 27.02.2006.

08:51

Default images

Krilni košarkaš Minesote Kevin Garnet isključen je u trećoj četvrtini utakmice koju su njegovi Timbervulvsi dobili protiv Memfis, zbog toga što je bacio loptu u publiku i slučajno pogodio jednog navijača. Garnet je reagovao frustrirajuće, zato što su mu sudije svirale faul u napadu.

“Samo sam bacio loptu. Nisam ni gledao gde, jednostavno sam bio vrlo besan”, rekao je Garnet ispred svlačionice pre nego što je napustio arenu.

Medicinsko osoblje pregledalo je navijača, koji je odvežen na kolicima, da bi se kasnije vratio u halu u pratnji svoje porodice. On nije želeo da daje izjave za novine. Njegovo zdravstveno stanje nije poznato, iako je izgledalo da nije povređen.

Pri vođstvu Minesote 64:61 u petom minutu treće denonice, Garnetu je sviran faul posle prodora po osnovnoj liniji pored Šejna Batijea. Devetostruki Ol-star je potom lagano bacio loptu u publiku i pogodio navijača.

Garnet kaže da nije nameravao da baci loptu u publiku, jednostavno je želeo da sudije sviraju nepotrebno oduživanje.

“Ni po koju cenu nisam imao nameru da pogodim navijača”, rekao je Garnet.

Sudija Bob Dilejni je svirao Garnetu tehničku zbog bacanja lopte, a automatski je zaradio isključenje, pošto je lopta pogodila navijača. Garnet je posle pripao navijaču da bi se izvinio. Televizijske kamere pokazale su mladu devojku koja sedi pored čoveka u suzama.

“Bilo je zaista slučajno i on se duboko izvinjava zbog toga. Znam da je Kevinu zaista krivo zbog svega što se dogodilo”, izjavio je trener Vulvza Dvejn Kejsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: