Propao trejd Stojaković - Artest

Izvor: Željko Èaèija

Sreda, 25.01.2006.

08:36

Default images

Iako su Pejsersi pristali na trejd Artest -Stojaković, izgleda da od toga neće biti ništa.

"Nema trejda u ovom momentu, a možda ga uopšte neće ni biti", izjavio je trener Indijane Rik Karlajl. "Nemam šta da kažem, jer trejda nema. Kao što sam rekao ranije, dok se ne postigne dogovor, kao da nismo ni razgovarali. Do dogovora nije došlo i ne želim da unapred komentarišem bilo šta vezano za trejd Rona Artesta. Ako do trejda dođe, znaćete to", izjavio je Karlajl. 

Artest je u telefonskom razgovoru sa novinarom "Stara" potvrdio da su pregovori propali, ali je ostavio mogućnost da bi se nešto još moglo dogoditi.

"Nije da ne želim da igram tamo... Prepustio sam stvar svom agentu", rekao je Artest.

Indijana u poslednje vreme postiže loše rezulate i vezali su četiri poraza. Centar Pejsersa Džermejn O' Nil, odbija da to poveže sa spekulacijama oko odlaska Artesta.

"Nedostaje nam jedan igrač. Svako ko tvrdi da je to glavni razlog loše igre, mora biti veći profesionalac. Moramo da se snađemo najbolje što možemo u takvoj situaciji", rekao je O' Nil.

Stojaković nije bio u timu na utakmici sa Filadelfijom. Bio je u protokolu, ali je ostao u hotelu.

"Malo je zbunjen celom situacijom", rekao je Šarif Abdur - Rahim.

Posle utakmice trener Adelman je izjavio da ne zna da li će Peđa igrati protiv Njujorka u sredu.

"Ne možete očekivati da on ostane bez reakcije u ovakvoj situaciji, ali očekujem da će uspeti da se sabere. Nije lako kada se ovakva stvar desi na turneji", rekao je Adelman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: