Stojaković ponovo povredio ledja

Izvor: B92, Blic

Četvrtak, 12.01.2006.

21:11

Default images

Predrag Stojaković obnovio je povredu leđa na utakmici u kojoj su Sakramento Kingsi pobedili ekipu Hjustona - 88:80. Reprezentativac SCG odigrao je ukupno 28 minuta, postigao tri poena i sedam skokova, uz jednu asistenciju, ali zbog jakog bola nije mogao da odigra u završnici meča.

Prvi put Stojaković je osetio bol u leđima još 22. decembra i čini se da je sada reč o istoj povredi.

- Osetio sam bol na istom mestu kao kada mi se to dogodilo prvi put u decembru. Videćemo da li će se nešto promeniti sutra, ili za dva dana. U ovom trenutku ne mogu više ništa da kažem dok ne obavim detaljne preglede. Mislim da je reč o ukleštenom nervu, ali doktori će reći svoje - rekao je Stojaković.

Trener Kingsa Rik Adelman izjavio je da još ne zna koliko je Stojakovićeva povreda ozbiljna. Najavio je da će drugi strelac Sakramenta ipak putovati sa timom na utakmicu protiv Nju Orleansa.

- Ostaje mi samo da se nadam da će do sledeće utakmice sa njim biti sve u redu - zaključio je Adelman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: