Peđa i Bonzi na listi povređenih

Izvor: Željko Èaèija

Četvrtak, 22.12.2005.

15:02

Default images

Dva veoma značajna igrača Sakramenta Bonzi Vels i Peđa Stojaković "ispala" su iz tima zbog povreda. Bonzi će biti van terena najmanje 3 nedelje zbog povrede prepona dok će Peđa na klupi biti oko nedelju dana zbog bola u leđima.

Kingsi su loše startovali u sezoni, imaju skor 10-15 i nadali su se popravljanju te statistike jer ih očekuje serija od sedam utakmica od kojih će šest odigrati kod kuće. Ipak, u tu seriju ulaze bez dva ključna strelca.

Vels u proseku postiže 15,1 poen po utakmici dok Stojaković ubacuje 17.

Kevin Martin će u startnoj postavi zauzeti Velsovo mesto ali je neizvesno ko će menjati Peđu.

Sakramento dočekuje Dalas u noći između četvrtka i petka, a slede im i utakmice sa Portlandom kod kuće i Klipersima na strani. Posle toga će odigrati četiri utakmice u svojoj dvorani a gosti će im biti Boston, Filadelfija, L.A. Klipersi i Indijana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: