Divac ponovo odložio odluku

Izvor: B92, Beta

Subota, 01.10.2005.

10:00

Default images

Centar Los Andjeles Lejkersa Vlade Divac po drugi put je odložio odluku o nastavku karijere u tom timu. Odluka je trebalo da bude doneta u petak, ali je po drugi put odložena za oktobar. Prvobitni rok je bio 1. jula ove godine.

Lejkersi imaju opciju da Divcu produže ugovor na još godinu dana za 5,4 miliona dolara, ili da mu isplate dva miliona i da ga oslobode daljeg angažmana. Portparol kluba Džon Blek saopštio je da Divac neće otići u ponedeljak sa timom na desetodnevni trening kamp na Havajima koje tradicionalno označava početak nove sezone:

”On je još pod ugovorom tako da postoji šansa i da igra. Kao što je to bio slučaj i ranije ovog leta, ovakva situacija daje mogućnost obema stranama da analiziraju i odmere opcije" rekao je Blek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: