Ron Artest 'hoće da odraste'

Izvor: B92, zvanicni sajt

Četvrtak, 25.08.2005.

18:15

Default images

Ron Artest, "nevaljali" krilni košarkaš Pejsersa 'pokušava da odraste'. Čovek koji je izgubio kontrolu prošlog novembra i u publici se potukao sa navijačima, rekao je da želi da bude stariji, pametniji veteran kada se vrati na parket.

"Prošle godine sam imao 24, a sada 25. Kada rastete, pravite greške i učite od njih. Ja se trudim da ne ponavljam greške", rekao je Artest.

Artest je posetio Palm restoran i godišnju svečanost za prikupljanje sredstava za osobe u kolicima. Tim povodom 14. septembra na Sent Džons univerzitetu odigraće se revijalna utakmica sa Stivom Frensisom, Rejferom Alstonom, Spidijem Klekstonom, Semom Kaselom, Čarlijem Viljanuevom i Džulijusom Hodžom.

Posle kritika koje je Artest dobio prošle sezone, očigledno da je postao svestan da treba da rehabilituje svoj imidž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: