Meki u Lejkersima

Izvor: B92, zvanicni sajt

Utorak, 23.08.2005.

19:04

Default images

Slobodni agent Eron Meki, koga je ranije ovog meseca otpustila Filadelfija potpisao je dvogodišnji ugovor vredan 5 miliona dolara sa Los Anđeles Lejkersima.

Meki je u 11 sezona sa Portlandom, Detroitom i Filadelfijom u proseku beležio 7.6 poena, 3.3 skoka i 2.7 asistencija. 2001. godine izabran je za najboljeg šestog igrača, kada su Siksersi osvojili titulu prvaka Istoka.

"Eron jedva čeka nove izazove. Biće u novoj situaciji i daće sve što od njega traži trener", rekao je Lion Rouz, Mekijev menadžer.

Meki u oktobru puni 33 godine, a posle otpuštanja od strane Siksersa dobiće u naredne tri sezone 19.5 miliona dolara. Meki je imao i ozbiljnu ponudu Nju Džersija, ali kada je stigao poziv od strane Lejkersa nije se dvoumio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: