Mo Evans u Minesoti?

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.08.2005.

21:18

Default images

Minesota Timbervulvsi su veoma zainteresovani da u svoje redove vrate Morisa Evansa. Ovu informaciju potvrdio je njegov menadžer Rodžer Montgomeri. Evans je slobodni agent Sakramenta i čini se da bi se sjajno uklopio u potrebe Vulvsa, pogotovo u odbrambeni sistem novog trenera Dvejna Kejsija.

"Trener Kejsi stvarno voli Morisa. On je imao priliku da ga uživo gledan u plej-ofu i oduševljen je sa onim što Mo radi na terenu", kaže Montgomeri.

Evans je bio slobodni agent Vulvsa, kada je potpisao ugovor kao ruki sa Teksasa. Odigrao je u prvoj sezoni samo 10 mečeva. Potom je dve godine proveo u Evropi u grčkom Olimpijakosu i italijanskom Benetonu, da bi se prošle sezone vratio u NBA.

26-godišnji Evans je za Kingse u proseku beležio 6.4 poena i 3.1 skok za 19 minuta. Za njegove usluge zainteresovani su još i Sijetl i San Antonio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: