Džej-Vil, Voker i Finli u Majamiju?

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.08.2005.

20:59

Default images

I pored toga što je ekipa stigla do finala Istočne konferencije i na samo jednu pobedu od velikog NBA finala, predsednik Majami Hita Pet Rajli nije zadovoljan i iz tog razloga ovog leta planira da napravi nekoliko značajnih promena.

Prvo i najznačajnije moglo bi da uključi dolazak plejmejkera Memfisa Džejsona Vilijamsa u zamenu za beka Edija Džonsa. U trejd bi bio uključen i Džejms Pozi koji igra na poziciji niskog krila.

Vilijams je tri godine igrao za Sakramento Kingse, a četiri sezone je član Grizlisa. Od kada je ušao u ligu, važi za velikog talenta, ali i problematičnog igrača. Grizlisi čitavo leto pokušavaju negde da ga udome. On je jedan od najboljih dodavača u ligi i vrlo dobro predvodi i kontranapad i pozicioni napad.

Pozi je vrlo kvalitetan odbrambeni igrač i raznovrstan u napadu, ali je veći deo prošle sezone imao problem sa povredom stopala.

Vilijams će naredne sezone zaraditi 7.5 miliona dolara, a Pozi 5.9. Džons ima ugovor vredan 14.5 miliona dolara.

Hit takođe želi u svojim redovima Entuana Vokera. On je posetio Rajlija prošle nedelje, a očekivani dil bi trebalo da uključi potpisivanje ugovora Vokera sa Bostonom i potom trejd sa Majamijem za Majkla Doliaka i Rašuala Batlera.

Kao novo pojačanje Hita pominje se i Majkl Finli, ali samo u slučaju da ga Dalas otpusti. Njega je na univerzitetu trenirao Sten Van Gandi i vrlo rado bi voleo da ga ponovo vidi u svom timu.

Majami će sigurno produžiti vernost sa Šakilom O'Nilom, Judonis Hazlem je već to uradio, dok se isto očekuje i od Dejmona Džonsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: