NBA Draft 2005 (TV B92, 01.00)

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2005.

10:42

Default images

Noćas se u Njujorku biti održan NBA draft. Pravo prvog izbora ima ekipa Milvokija a prema najavama na binu u Medison Skver Gardenu kao prvi pik izlaze Australijanac hrvatskog porekla Andrej Bogut ili krilo Severne Karoline Marvin Vilijams. Na ovogodišnjem draftu nema spektakularnih igrača poput LeBrona Džejmsa koji bi svojim dolaskom poptuno okrenuli situaciju u jednom klubu, ali je ovogodišnji draft po kvalitetu i broju dobrih koledž košarkaša, jedan od „najdubljih“ u poslednjih godina.

SCG imaće nekoliko predstavnika na draftu, igrače Refleksa Ilića koji je zadržao prijavu ,Popovića i Majstorovića, kao i Miljana Pupovića  koji se nisu prijavili za najveću pijacu igrača, ali mogu biti birani.

Američki stručnjaci očekuju da će centar Mile Ilić biti izabran možda čak i u prvom krugu. TV B92 direktno će prenositi ovogodišnji draft koji počinje u 1 posle ponoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: