Divac: "Još sezona, ili odmah kraj"

Izvor: B92

Sreda, 15.06.2005.

22:06

Default images

Centar Los Anđeles Lejkersa Vlade Divac izjavio je da je povratak Fila Džeksona posle sezone 34-48 oduševio njegove saigrače:

To je sjajno za klub, za saigrače, za Kobe Brajanta. Njega sam malo bolje upoznao ove godine. On samo želi da pobedjuje, i to je sve. O problemima koje je ima van terena sada više niko i ne razmišlja. Optimista sam” rekao je Vlade.

Legendarni košarkaš u izjavi za ESPN ponovio je svoj stav koji je izneo tokom leta, da za njega postoje samo dve opcije: nastavak igranja u dresu Lejkersa ili odlazak u penziju pre početka sledeće sezone.

Vlade ima još jednu godinu ugovora po kojoj će zaraditi oko 5,4 miliona dolara. Ipak, ako Fil Džekson odluči da mu Vlade Divac nije potreban, Lejkersi će otkupiti ugovor našeg centra po ceni od 2 miliona dolara.

Sve će biti jasnije na početku kampa Lejkersa, međutim već sada je izvesno da bi Divac kao veoma pametan centar sa povratnim pasovima trebalo da se uklapa u čuveni “trougao” napad koji je kreirao dugogodišnji pomoćnik Fila Džeksona, Teks Vinter.

Učiniću sve da ga (Džeksona) ubedim da sam potreban Lejkersima. Medjutim, šta god da odluče, nemam nikakv problem sa tim,” rekao je Divac koji se trenutno nalazi na odmoru sa porodicom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: