Pobeda Sofmora - Entoni MVP

Izvor: B92

Subota, 19.02.2005.

05:40

Default images

Specijalni izvestac B92 iz Denvera - Ilija Kovacic

Tradicija je nastavljena i u ovogodisnjem "Ruki Celindzu". Igraci druge godine nisu dozvolili iznenadjenje i svojim mladjim kolegama su uručili poraz i to vrlo ubedljiv 133:106.

Sve je bilo spektakularno u "Pepsi Centru" od samog predstavljanja, do igre, atraktivnih poteza, pa i rezultata na kraju. Iako se pretpostavljalo da bi se ovaj dogadjaj mogao pretvoriti u festival zakucavanja (kako je bilo u prethodne dve godine), već od samog starta se videlo da će ipak biti nesto čvršćih odbrana. Pogotovo je u tome prednjačio mladi krilni centar Bostona, Al Dzeferson koji je u poslednji momenat dobio mesto u timu umesto povredjenog Emeke Okafora.

On je od izlaska na parket u kratkom periodu napravio tri snažna faula i na taj način sprečio atraktivana zakucavanja Lebrona Džejmsa i Karmela Entonija.
Prvo poluvreme je pripalo u potpunosti Ruki timu. Sjajno su u prvih 20 minuta igrali Luol Deng, Ben Gordon pa i Dvajt Hauard. Ipak u nastavku susreta razigrali su se Sofmori i na kraju stigli do ubedljivog trijumfa od 27 poena razlike.

Za MVP-ja meča proglasen je Karmelo Entoni, koji se tako proslavio pred domaćom publikom. On je meč zavrsio sa 31 poenom od kojih je 19 postigao u drugom poluvremenu. Kris Boš je dodao 26, a Kajl Korver 21 sa 7 uzastopnih trojki.

I ovoga puta u publici je vidjen veliki broj poznatih pevača, glumaca i starih NBA igrača poput Bila Rasela, Dominika Vilkinsa, Brendi.....ali je taj broj mnogo mnogo manji nego sto je to bio slučaj prethodne godine u Los Andjelesu. Denver je ipak Denver.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: